Post by insynciafina on Feb 9, 2022 8:46:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали за генератор на измамни кодове ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Нямах големи надежди за тази по някаква причина, но тя побеждава archero всеки ден НАЙ-ДОБРАТА ИГРА КОГАТО може би никога няма да играя друга игра, хаха, наистина харесвам няколкото реклами и всъщност чакам да попитам как ми харесва вместо другите, където вие направи едно движение и те вече искат да разберат, че са глупави, но тази игра толкова перфектна, страхотни надстройки се играе вече 2 часа и не мога да спре! Благодаря за прекрасната игра!
Mr Autofire Akcja okq
Изключително нелепата енергийна система е буквално единствената причина да не дам 5 звезди. Геймплеят е абсолютно прекрасен. Обичам системата за произволни бонуси между нивата. Страхотна игра. Но нещото с енергията е толкова невероятно досадно. Добре, така че се върнах с актуализация. Енергийната система става МНОГО по-досадна, колкото повече играете играта. Знам чия беше тази идея, но хайде, човече. Защо изобщо да създавате игра, в която можете да играете само 10 минути на ден? Звучи наистина контрапродуктивно. 2 звезди 🤷♂️
Играта е ужасна, трябва да се занимавате с фермерство години, преди да започнете да нанасяте разумни щети, докато враговете имат много здраве и ви убиват с 3-5 изстрела
Играйте моята игра, момчето беше забавно, но те трябва да имат повече валути, можете да купувате различни неща, защото никога не мога да получа достатъчно пари, за да си купя сандък само заради чистия факт, че е трудно да се изравни NFL Regional of Love раждане има някакъв начин за да спестя пари, защото се използва само за конкретно нещо и това би било страхотна актуализация или страхотно нещо, което да добавя към играта, имам чувството, че ако добавите това и тогава всеки ще си помисли, че ще бъде толкова различна игра от други игри и как е това ако
Забавно и действително базирано на умения за разлика от повечето мобилни игри. Примката за награди е много удовлетворяваща, няма нужда да харчите пари, поне все още не за мен.
тази игра е доста забавна, джойстикът става доста досаден. вие, момчета, трябва да стигнете до мястото, където можем да персонализираме контролите си малко повече. редактиране: Също така щетите, които правите, изглеждат неточни, защото използвам рядка лазерна пушка lvl, която обикновено убива врагове с два изстрела, а в играта го получих чак до тройна цев и с увеличени щети и критични, но са необходими повече изстрели, за да убиете същите врагове, които убивах с два изстрела преди надграждането?
Разберете, че тази игра следва „безплатния“ бизнес модел за мобилни игри. Това означава реклами. Въпреки това. Рекламите не са зашеметяващи, а за рекламите, които гледате за усилване, се чувства доста справедливо. Някои хора казват, че „необходими са реклами, за да спечелите“, не е вярно. Можете да платите, за да спечелите да. Като всяка друга безплатна игра. Можете също така просто да отделите време. Екипът за разработка изглежда много приятелски настроен към играчите. Всеки път, когато има проблем, получавате съобщение „съжалявам за X, ето някои скъпоценни камъни“ Най-добрата игра за губене на време в момента. Не е конзолна игра.
наистина забавна игра. основно archero, но с добавка на скачане. монетите и падането на предмети са нелепо бавни, особено колкото по-напред отивате в играта. IAP са много скъпи за това, което получавате.Харесвам допълнителните герои и възможността за надграждане на герои, но трябва да търся дни, за да платя за някои от тези неща.
Върнах се да играя отново и изглежда малко по-трудно от преди или може би просто съм гадно. Лекуват капки Отнема твърде много време за унищожаване на враговете, дори ако е глава 2. Трябва да позволи достъп до магазина веднага след глава 1.
Това е забавна игра. Но твърде скоро получавате доста сериозна разлика в нивата и се оказвате в положение, в което единствените ви възможности за напредък са или да прекарвате всеки буден момент в смилане, докато СЕ НАДЯВАМЕ да имате достатъчно сила и ресурси за напредък, или да харчите действително пари. Бъдете сигурни, маршрутът F2P е HAAAAAARD.
Това е доста добра игра и рекламите не са толкова лоши. Нещото, което ме ядосва най-много е, че тази игра е да плащаш, за да спечелиш, но дори и да платиш, не те води до никъде. Враговете са толкова бързи и нанасят много щети, че дори ечемик имаш шанс. Бронята и оръжията също не помагат много
Играта е заплащане, за да спечелите, не може да се изравни достатъчно, за да победите врагове, без да се налага да плащате, това е забавно за първите няколко нива, отколкото захранването и надстройките, които получавате, са безполезни, освен ако не похарчите стотици долари
Невероятна игра, която намерих чрез реклама. Не съм имал проблеми с напредването на нивата, както казват някои други ревюта. Изненадващо е добре направено, с точното ниво на трудност и не много реклами.
Би било 5 звезди, но не разбирам защо са необходими 5 енергия на бягане, докато максималната енергия е само 20. Тази игра е много предизвикателна, но това я прави забавна. Това изисква от вас да играете постоянно и да мелите. Играта просто се нуждае от търпение и отдаденост, за да играе винаги.
Играта е пристрастяваща забавна, очевидно ще стане малко монотонна, има някои ситуации, в които е невъзможно да се избягват всички входящи заповеди, също така бих искал опцията да запазя оръжие, което съм спечелил, вместо след всяка сцена, след като изберете ново оръжие i или нов модел на куршум, ако намеря модел на куршум, който харесвам като тройния от двойния изстрел, тогава би трябвало да мога да го запазя, трябва да имам тази опция
Страхотна игра, но наистина трябва да добавите начин, така че играчите да спечелят някои скъпоценни камъни, вместо да се налага да ги купуват
Беше страхотно, но теглих чертата при непропускани реклами след завършване на нивата. Разбираемо за допълнително съдържание или подобрения, но за редовно съдържание не съм съгласен. Независимо от това, аз вярвам, че играта е 3/5. Играта започва като 4, но отнема само около час или 2, преди да започне гроба и прогресията се забавя до пълзене. Покачването на нива не предлага почти никаква полза (имам предвид по отношение на постоянните нива извън играта), а екипировката е същата.
Тъй като последният ми преглед беше ИЗТРИТ. Тази игра е 100% измама с „плащане за печалба“! Капките на жетони за герои буквално не съществуват! ЕДИНСТВЕНИЯТ начин, по който някога ще получите жетони за герои, е като ПЛАЩАТЕ, за да ги получите! А „златната капка“ почти не съществува. Абсолютно НИКОГА няма да стигнете много далеч, без да „купите пътя си към върха“! Деинсталиране за 2-ри път.
Спускам рецензията си от 5 на 3 звезди. Насладете се на това, че имам много и съм вложил тонове часове и съм похарчил стотици долари, но сега трябва да превъртя куп оферти в магазина, за да стигна до касите си. Не обичате да бъдете принуждавани да правите това всеки път
Mr Autofire Action nsb
Разочароваща игра, много малка прогресия на играта с всяко стартиране означава стотици бягания, преди да напреднете, глупав дизайн на шефа означава, че гарантирано ще понесете много щети на някои нива, лошо проектиране и надграждане на оборудването, почти плащате за загуба
Страхотно просто, малко предизвикателно, винаги различно в зависимост от различните усилвания, които получавате по време на игра. Малко реклами, но печелите надстройки за гледане, така че да е честно.
Въпреки че тази игра беше копие на acherio, тя все още е много добра игра и има различни функции, тя е нещо като платформинг игра в известен смисъл. Няма много реклами, има събития за правене и е наистина забавно. Има обаче някои трудни части, но това просто го прави по-добър. Силно ви препоръчвам да играете тази игра
Тази игра може да е една от най-добрите игри, които съм играл, но фактът, че трябва да плащате, за да спечелите, или да плащате за аванс, е абсолютно абсурден! Достигнах определено ниво и без значение какво правя, бих могъл да напредвам, без постоянно да купувам монети и скъпоценни камъни, за да мога да надграждам. Забавно е как на по-ранните нива произволните предимства, които получавате, за да повишите нивото, са всички най-добри привилегии, а след това на по-късните нива изглежда сякаш всички тези предимства привидно са изчезнали! Не още една стотинка
Играя от около час и вече го намирам за диво пристрастяващо! Възхитен съм от системата за плячка и преживяванията в играта и с нетърпение очаквам да видя МНОГО повече съдържание! Продължавай с добрата работа!
Доста добре, че създателите са наистина алчни, въпреки че можете да играете само ограничени кръгове на ден и шансовете да получите герои от сандъци и други неща са наистина дяволски ниски
Много скъпо. Можете да закупите конзолна игра за $60. Похарчих над $100 и нивото нагоре не е дори наполовина. Деинсталирах това огромно грабване на пари.
Още една игра с ОГРОМЕН потенциал, отново съсипана от АЛЧНОСТ. Приключих с тази игра. След определен момент прогресът е почти невъзможен, освен ако не смилате в продължение на месец. Актуализациите ме задържаха още известно време, но просто не мога да го правя повече. Невъзможното пространство е много по-добро. Може да се върне, ако валутата бъде променена.
Други отзиви с ниски звезди са прави. Играта е забавна, но е безумно алчна и трудна. Трудността прави таймера за енергия вбесяващ, а рекламите излишни и досадни, когато таксувате толкова много за толкова малко.
Тази игра е толкова несправедлива, че когато умра и казва, че плати за 100 скъпоценни камъни, за да се върна, и аз получих 100 скъпоценни камъни, а когато умра, пише, купи 150 скъпоценни камъни, за да се върна ЗАЩО БРАТО ДА КРЕСИРА ВАШАТА НЕЧЕСТНА ИГРА
С фиксирани спадове на кадрите в секунда, играта отново е прилична. Това каза, че все още е само прилично. Тази игра е СМЕШНО мръсна. От самото начало започвате да мелите. В крайна сметка трябва да изиграете 5-8 ръна, само за да получите достатъчно пари за един ъпгрейд (това ви дава същото малко увеличение, което има от първия ъпгрейд)
Това всъщност е наистина забавна игра. Обичам предизвикателството. НО е невъзможно да отключите или правилно изравните героите, без значение какво правите. Дори купуването на неща не ви стига по-далеч от това, което прави мелене.
Тази игра е забавна като АД! НО! можете да спечелите само ако играта ви позволява да спечелите, като ви дава правилните бонуси или плащате пари. Разбирам го напълно! Но не трябва да се налага да играя над 500 рунда и да гледам 300 добавяния, само за да напредвам. Ще се радвам да платя еднократна такса от 10, може би 15 долара, за да се движи малко по-бързо.
Отзив с една звезда за липса на поддръжка. Играта вероятно е 4 звезди. Играх вероятно около 6 месеца. Малко е твърде много RNG, но все пак ми хареса. С най-новия патч вече не можех да играя. Въпреки че бях напълно актуализиран, той настоя, че трябва да актуализирам. Така че преинсталирах и възстанових акаунта си до напредъка си през февруари. 30 нива, 4 свята, толкова много парчета от герои, всички загубени. Google казва, че трябва да натисна бутона за поддръжка на играта, но няма такъв бутон. Gg.
В началото си мислех, че ще мразя това, но вместо това се влюбих. Играта е забавна, но предизвикателна. Трябва да смилате оборудване и бонуси, но играта някак си остава свежа.
Енергийната система е гадна. Играта е забавна и вие играете все повече и повече, но тогава ви свършва енергията и ако не можете да чакате, те искат да платите. Съжалявам за разработчиците, но не е толкова добре, че искам да харча пари, за да продължа да играя. Мислиш си, че играта си е огън, но не е.
Харесвам нивата на шефа r толкова трудно и забавно, обичам как стреля за себе си и обичам реактивния ранец и тройния скок.
Забавна игра с плавни контроли, но системата за изравняване/нарастване е зле конструирана шега. Дори пакетите "за покупка" са шега. Ако бяхте pay2win кит, който изхвърля $$$ в тази игра, сериозно бих препоръчал да помислите да потърсите помощ. Ще задържа играта още около месец, може би с надеждата, че НЕЩО се промени в системата за прогресия. Наистина ми разбива сърцето колко остаряла става играта, защото ми хареса пътуването до тази стена.
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Preteky rlu
Наистина страхотна игра. Вашите събития трябва да са точни, както пише лесно, трябва да е лесно, не много трудно. Но иначе играта ми харесва
Приключих с тази игра. Повтаря се Малък или никакъв шанс за получаване на нови герои Хиляди реклами, ако дори дишате в играта Трудността е небалансирана Редки оръжия, без значение колко силни, едва ли ви дават предимство
Може би тази игра беше съсипана за мен, защото съм играл твърде много игри от типа archero, преди да опитам тази, но контролът на движението е абсолютно ужасен и не реагира в сравнение с толкова много други игри като него. И тъй като движението е целият смисъл на игра като тази, не мога да я оценя по-високо.
Смилането в играта е доста нелепо. Харесвам добро предизвикателство в една игра, но в света 6-7 се удряте в стена и трябва да започнете да харчите истински пари, за да отключите по-добра плячка. Вложих около 40 долара в играта, защото наистина се наслаждавам на играта, но ако искате да излезете отвъд свят 7, трябва да купите някои от пакетите, които те трябва да получат прилични оръжия и ъпгрейди.
Mr Autofire פעולה xhe
Това е наистина забавна игра с страхотен геймплей, но третият свят е почти невъзможен. Първият и вторият свят са хубави и лесни, докато за третия свят е наистина трудно.
Играя тази игра от около 9 месеца и харесвам всяка секунда от нея. дори когато си вземах почивка, винаги се връщах, но повишената цена на скъпоценните камъни е истински удар в лицето на феновете, които влагат времето и парите си в тази игра. Докато не променят цените обратно, няма да харча повече пари за тази игра и ще я деинсталирам, ако нищо не се промени.
Изключително приятна и силно пристрастяваща платформена игра AutoFiring, отне известно време, за да свикна с играта, но след като го направих, не мога да спра да я играя. Почти всеки ден накрая играя тази игра поне няколко добри часа или повече. Горещо препоръчвам тази игра на всеки, който е отегчен от традиционната игра на Mobil 👍🏻
Феноменална игра, просто ми се иска да има повече свободна енергия. Дава ви малко енергия за игра, но определено не е достатъчно... Определено бих оценил 5 звезди, но това е огромен недостатък. Променете това и това е ОГРОМНА 5 от мен! Страхотна игра!
Тази игра е разтърсваща! Напомня ми за дните на NES, като в същото време добавя модерна ръб към това усещане, което е страхотно! Но няколко дребни, много дребни оплаквания. Вторият свят е малко труден за това, че сте толкова рано в играта, но така или иначе можете да играете първия отново и отново и да продължавате да ставате все по-силни. И б: нещата за закупуване изглеждат малко стръмни, вероятно. Ако имаше повече постоянни екстри като DLC за конзоли, като нов пистолет или нещо подобно, напълно бих ги купил! Все пак може! Толкова яко!
Не успях да победя планетата от лава и жълтите куршуми са добре, но когато отскочат от стените, те нанасят почти същите щети като обикновените, но когато получа този ъпгрейд, те нанасят намалени щети и просто намирам това за малко несправедливо. Освен че играта е изключително плащана за победа и всичко отнема толкова много усилия, нямам нито един герой и съм на ниво 16, ако не прочетете тези ревюта, ще получите все по-малко играчи. Има толкова много потенциал, все още можете да промените.