Post by insynciafina on Feb 9, 2022 8:30:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост на генератора на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Харесвам играта, но единственото нещо, което мразя, са постоянните реклами след всяко състезание Comercial! Кой друг изтегли това, пригответе се да вижда реклами всеки момент, ако не закупите нищо в магазина Купете премиум пропуск, за да избегнете тези реклами.
трябва да има много коли, както в първата версия
много е. яка
Hill Climb Racing 2 Wyścigi tmlr
Преди играх това на компютър и бях доста объркан от това. И тогава се качих на телефона си, търсейки да играя на CarX, и го намерих! Все още го обичам и играя днес. Има толкова много опции! Спомням си, когато катерачът по хълм и катерачът Mk2 се наричаха джипа и супер джипа!
Тъпа игра не теглете нищо специално няма в нея не си струва
От една седмица имам проблем...не вървят реклами,не мога ViP абонамент да си купя ...много зле нещо се бъгна
Аз не мога да. Играя защото взех иска павторно да отидете истегля или да истрия играта или друго
Hill Climb Racing 2 રેસિંગ vqn
Купих офертата за катерач на Pixel Hill на 7 януари и плащането също беше извършено успешно, но все пак не получих артикулите, за които платих. Опитах и двата начина чрез уебсайта за поддръжка и поща за поддръжка, но досега няма отговор от Fingersoft, наистина съм разочарован. Единственият отговор, който получих от FS е „нашият екип за поддръжка ще се свърже с вас след 3-4 работни дни, но вече са минали 10 дни. Кажете ми поне колко време трябва да чакам, за да получа артикулите, за които съм платил?
Тази игра щеше да е по-забавна, ако проклетите превозни средства не винаги се преобръщаха толкова лесно. Като какво, тайно ли ме учиш на физика? Не се интересувам.
Hill Climb Racing 2 રેસિંગ vqn
Тази игра е добра, но в ранг Adventure в FIRST CLASS OF VANGUARD НЯМА КАРТА ЗАЩО ДА ИМПРОТИРАТЕ ТОВА ДАЙТЕ ТАЗИ НОВА КАРТА В ПРИКЛЮЧЕН РЕЖИМ, Защото е много трудно да се достигне до CONOYEER RANK
Една от най-готините игри превърната в clash royale purvata e po gotina
да
Играта иска актуализация, въпреки че я актуализирах. Преинсталирах го, същия проблем
Hill Climb Racing 2 Preteky dhj
много e hubava super e
Никога не съм деинсталиран, откакто започнах обратно с моя galaxy s5, сега на моя s10 и все още се наслаждавам на играта с много шофиране, достъпно в много режими и последно, но не забравяйте да споменете: начинът, по който са изградили играта, като включват реклами, е отличен. Като f2p, ако искам малки екстри или такива просто гледайте реклама. Няма досадни произволни рекламни прозорци. Продължавайте да работите така 👍. Фантастичен отбор.
Real Gangster Crime Ação rcwp
Hill Climb Racing 2 Versenyzés hhnr
Играта е супер само дето трябва Интернет за да играе това е гадно но иначе нямам други забележки ... Играта си е супер 👍
Това е страхотно приложение, но аз не харесвам премиум, защото когато стигнете до легендарна за главата на скелета или нещо подобно, то изисква Premium, което не е честно...
Hill Climb Racing 2 Racerspil wgw
Проблем при играта с приятели
Става
Яка е
Бива аз не съм българин а италянец
Много е яка
Твърде много реклами...
Беше 5 звезди, докато не ме помоли да инсталирам актуализацията, така че го направих и сега всеки път, когато отворя играта, ми казва, че трябва да инсталирам актуализацията, което няма да ми позволи да направя, защото вече е "инсталирана", освен че играта е страхотно, но изглежда, че няма да го изпитам в обозримо бъдеще
Бях играч на Платина 2, с отбор. На следващия ден влязох аз бях играч на Silver 1 без почти нищо на мое разположение. Това беше през октомври. Свързах се с тях с надеждата, че могат да ми помогнат, дадох им цялата си информация и всичко, което имах в играта. Но минаха два месеца и все още няма дума. Страхотна игра, но техният екип за поддръжка се нуждае от работа. Не е краят на света обаче, просто ще потърся друга игра, за да прекарам времето. ✌🏽
Не мога да влезна в тя тъпа игра. Не вия препоръчвам!!!!
Страхотна малка игра. Никога не трябва да гледам добавки, пропускам. Времето е пари...хаха наздраве
Може ли да бъде? Съществена актуализация? EV е страхотен! Връща радостта от тази игра. Най-накрая цели кожи! Все пак има още много да желаете, особено в отборите и разнообразието от купи.
Блъсна ме кола
Беше подканено да актуализирам и сега приложението просто се срива, когато се опитам да играя. Току-що изпратих втория имейл до fingersoft за съдействие. Загуба на време за игра на отбор и събитие... надявам се да не ме обурят. 😡
Към много добавки. Сега не работи за чаши
Играта е добра, но ....... датата е 11 януари 2022 г. и играта е в поддръжка от завчера вечер какво се случва 🤨🤨😡😠
Страхотна игра, но много бъгава, понякога няма да записва резултати в отборни събития, което е наистина досадно
Твърде много добавки, което е наистина отвратително, освен това в повечето случаи добавките са били подвеждащи или неподходящи, насърчаващи алкохолизма и други негативни елементи. Моля, отстранете този проблем 😡
Добра игра като цяло, но много бъгава. Също така не плащайте за абонаменти, тъй като те не работят правилно .... плюс надценени. Говорих с „обслужване на клиенти“ относно моите проблеми и отговорите бяха това, което бихте очаквали...лоши. както казах, добра игра, но допълнителните предимства са бъгове, които карат телефона ви да се срива непрекъснато, поради това намалял резултат от прегледа.
Добра игра, просто трябва да чакате много време, за да се отворят сандъците
Добре, играта е добра, не знам как да мамя, имам проблем със скрапирането, за да получа всички части, които не разбирам