Post by insynciafina on Feb 9, 2022 8:27:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz altın ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Memes Wars Action xfxl
Hiç tavsiye etmem çok kötü
İyi grafikler ve iyi oyun ama chalo bilgisayarda çok çalışıyor
dikkat telefonların virüsünüze ulaşabilir bide hep ortaya çıkan reklam ben bou oyunu tavsiye etmem
djfjfndnnfndnxfnnfndnxnfndmxmmcnfndjsjxjfnfndnsnnxndbdbdnsjxbfhfjj jsnjfjddnndndfnndndmsmnsnsndndndndndnnxnxnxncnfnfnxjffjkd: Oyun ve güzel ama Oyunda Kendi açtığım Odadan oyuncular beni atıyor lütfen bu sorunu düzeltin birde Oyunda hile yapanlar var onlari Engelleyin halini yapramisiniz lütfen bu Sorunları düzeltin rastgele Yapın birde oyunun rol oynamak yasak VEYA
Ulan benilendiren tarihin tarihin olup türk bayrağının çizimi Türk bayrağı yoksa yıldızda yok sırf için 1 yıldız verdim
lütfen Türkiye topundan ekleyin
fena değil
İnanılmaz oyun devam ediyor ama bina olarak duvarlar, zeminler ve kapılar ekleyin
oyun güzel ama oyun donuyor
Çok aptalca uçmayı bırak
Beni değil tüm pkayer isimlerini tekmele
Güzel oyun ama takım arkadaşının diğer takım arkadaşını öldürebileceğinden şikayet etmeliyim
Bu Oyunu artık istemiyorum.
Çok iyi oyun ve grafikler! Uçabilir ve istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz! Kusursuz!
Bunun bir çocuk oyunu olduğunu biliyorum ama küçük kuzenlerimin telefonunda görünce 30 dakika oynadım, sonra eve döndüğümüzde bizimle yaşayan diğer küçük kuzenimin tabletine gittim ve onda da vardı. , tabletinin artık yüzde 100 olmadığını söyleyelim
Bu gerçek güzel bir oyun
gl
Oyunu beğendim ama keskin nişancı tüfeği çalışmıyor ve ayrıca yeniden doğduğunuzda çok fazla gıcırdıyor ve lütfen daha fazla silah ekleyin oyunu ve arabaları yapın
Bu uygulama oynamak çok eğlenceli! Dürüst olmak gerekirse, tüm çok oyunculu ve tekli oyunlara sahip olmak gerçekten harika. (Ben de dahil olmak üzere bazı insanlar diğer oyuncularla birlikte olmayı sevmediği için) Yine de bana bir nevi Polonya topunu hatırlattığını söyleyeceğim. (Tabii ki muhtemelen hiç alakası yoktur ama her neyse) Oyun güzel ama reklamları azaltmayı denemenizi tavsiye ederim. Evet, biliyorum, paranıza ihtiyacınız var, ama lütfen reklamı biraz azaltın, böylece oyuncular en azından oynayabilir. Genel olarak eğlenceli bir oyun.
Oyunu sevmiyorum ama yine de güzel ve oyun neden beni çöp kovboy şapkası takmaya zorluyor?
türkiye neden yok abim
çok güzel olmuş
Her 5 saniyede bir eklenti gösteriyor, yani beğendim, güzel bir oyun ama çok fazla ekleme gösteriyor.
umm neden seni öldüren bir evcil hayvanda yumurtlayabilirsin? oh bir aydır oynuyorum ve oyun süper harika ve bir arkadaş listesi ekleyip çevrimiçi olup olmadığına bakar mısın çünkü arkadaşlarımla oynamayı çok isterim
Çok fazla hata var!! Ana sayfaya gittiğinizde her zaman bir eklenti vardır):
oyun çok kötü
Bu oyunu seviyorum çünkü arkadaşlarını ve daha fazlasını vurabilirsin ve herhangi bir şifre olmadan girebilirsin
safrayı oyun indiremiyor
Reklamlardan dolayı oyundan kopuyor lütfen düzeltin
Memes Wars Action xfxl
Eğlenceli ama çok fazla reklam
Demolition Derby 2 Racing lqpy
Neden her zaman "güncelle" diyor ve ben zaten güncelledim?
Oyunu kazanmak için ödeme!
En kötü çevirme bu
oyun bokgibi Türkiyeyi koymomışlar
çok fazla alana ihtiyacı var
HUH NEDEN 1200 PARA SATIN ALDIM VE HENÜZ HİÇBİRİ OLMADI BU ÇÖPÜNÜ YÜKLEMEYİN
Merhaba oyunu sevdim ama bir sorunum var. Kontroller çok kötü lütfen değiştirebilmen için yap
Fena değil ama nefret ettiğim grapics emmek
bu çok Brockenhurst ama komik!!
Gayet oyun yaa vallahi guzel guzel
Çok fazla reklam var. ve nişan almak zor
Memes Wars Action iss
Oyuna gireceğim
Memes Wars Action iss
ur at wordk.L Jackson knngwld l nnghi vnu
Bence kuboomu yükleyin
Oyunu seviyorum ama canavarları daha önce geri getirmeyi sever misin ve demek istediğim bu yeni güncellemeden çok daha fazla canavar doğurabilirsin pls önce bu tür bir oyun olsun pls?
Memes Wars Action xfxl