Post by insynciafina on Feb 9, 2022 8:09:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik az állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Tower Conquest: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Jo kis játék
Nagyon jó volt
Le vette a pénzt a kártyámról de a drágakőt nem.igazán adta meg cserébe 😒😒😒
ez offline játék?
A valaha volt legjobb játék, csak így tovább, de 1 probléma 2 új hős nem működik, javítsd ki, különben jó játék.
A legutóbbi frissítés óta csak wifin játszhat, mobil adatkapcsolaton nem
Szép játék Plss töltsd újra a játékot
Lel Lel
Annyira szeretem ezt a játékot, hogy nehéz elmagyarázni. Gyerekkoromban játszottam ezzel a játékkal, most pedig felnőtt vagyok, és ez a játék boldog emléket hagyott nekem egész életemre. Köszönjük a fejlesztőnek és mindenkinek, hogy elkészítette ezt a játékot. - Bhaskar Kalita -
Nagyon szeretem ezt a játékot, és egész nap akarok játszani, miért van olyan energia, amit nem tudunk egész nap játszani, kérlek javítsd ki, és a játék nagyon jó, imádom és adj hozzá többjátékost
Nem értem a játékost, hogyan szabadítson fel helyet
a hűvös be több szörnyeteg
Add ide az összes kártyát, akkor megbocsátok, amiért olyan megnehezítetted a játékot az elején, semmi olyat, amitől Pla-val kezdesz, add nekem az összes kártyát
A valaha volt legrosszabb játék nagyon lemarad, és amikor használom, lefagy
Miért nem tudom telepíteni az alkalmazást korábban, de a frissített verziót nem tudom letölteni olyan szégyen, mert tényleg a kedvencem!
Non jooooo meg nem jatszotam vele de a jatek az full😉😘👌👌
Unalom ölőnek hívom xxD
More Snacks! Gündelik wyw
Разроботчики у меня проблема я короче зохожу в товер конквест и мне пишут что нужна помощь а я просто под другим ником нахожусь какимто образомю Я не знаю что делать помогите. Даже если с нуля всё равно хотябы поиграть. ПОМОГИТЕ ПЖ
jó játék, de az összes barátom eltűnt a barátlistáról
Tower Conquest: Tower Defense Strategi uvn
rohadtjó csak ajánlank tudom😉
Megpróbáltam szerezni egy drágakőcsomagot, a számlát kétszer terhelték, az alkalmazás előugró ablakában azt írta, hogy a vásárlást nem lehet befejezni... nem menő ember, nem menő
Ez a játék elöregedett. Valami új kell hozzá.
igazi ingyenes játék... thx... néhány fejlesztési javaslat, * tartalmazza a "válasszon felvételt" opciót a térképes csatákban. egyes csaták nagyon kemények. *Növelje a hirdetések megtekintésének jutalmát, ahogy a játékos szinttel feljebb lép. .*Amint a kiképzés befejeződött, adjon lehetőséget ugyanazoknak a csapatoknak a kiképzésére.
Megpróbáltam telepíteni, majd a visszajelzés azt mondta, próbálja meg újra telepíteni, ezért csak 1 csillagot adok
Nekem nagyon hamar az egyik kedvenc játékom lett. Ajánlom mindenkinek.
Ha kivennénk az energiát első osztályú lenne
Ez egy nagyszerű játék, de van néhány hibája, mint például a túlzásba vitt karaktertervek, néhány karakternek nagyon rossz neve van, mint például a "leaper" (ami legyen vérfarkas), "golem" (ami legyen Frankenstein szörnye) és a történet, csak a történet eleje volt látható. Kérjük, oldja meg ezeket a problémákat.
Игра чистой воды "Плати и выигрывай" / Pay2Win - если не покупать, то система выставляет против тебя противников на 10 уровней больше и максимально звездных, таким образом или "заканчивай играть" или "плати и играй"
лёша ai a középső mdhxjsji hogyan
Nagyon szeretem ezt a játékot. De ha egyszer eléred a 75. szintet, már nem lehet osztagod. Akár 80 szintet is elérhet az edzés feloldásához. Azt hiszem, addig játszhat a játékkal, amíg az összes kártya kiegyenlítődik a teljes összegig, de jó lenne még néhány osztagot hozzáadni.
Jó, de frissíts, hogy jobb legyen
Nem tudom letölteni. Miért van lehetőség a letöltésre, ha csak az időnket vesztegetjük?
Tower Conquest: Tower Defense Strategi uvn
Érdekes játék..de azt hiszem, több lehetőség is van..mint a barátunk..harcol a barátokkal.
Probléma lépett fel a kezdőcsomaggal, a kapcsolatfelvételi ügyfélszolgálat megmutatta a nyugtát, és kevesebb mint 24 órán belül megkaptam a tételeket. Szeresd a játékot
Nagyon jó játék nem hazudni
Tudsz fáradni
ez aight
Szuper
jó
🍨🎆🌆🍬🍧🎂🍹😪
Csak a harcmód tetszett, de amikor játszom néha lefagy, és automatikusan a kezdőlapra kerül. Nem nagyon tetszett ez a játék, és szeretném, ha javítanák a játékot......... ...😞😞👎👎👎